11111

Handelsbetingelser

Generelle handelsbetingelser pr. 1. januar 2014.

Handelsbetingelserne gælder almindeligt køb af bøger for alle leverancer på faktura sendt fra forlaget Kreaps®. Handelsbetingelserne er beskrevet i de til enhver tid gældende handelsbetingelser, som løbende kan ændres og tilpasses af forlaget Kreaps®. Ændringer offentliggøres med retsvirkning fra dags dato her på hjemmesiden.

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er inklusiv 25% moms, men eksklusiv forsendelsomkostninger.

Betaling fra privatpersoner foregår ved direkte bankoverførsel. Varen afsendes først, når betaling er modtaget hos Kreaps®. Send venligst en sms, når pengene er overført, så sender vi bøgerne med det samme.

Biblioteker, forhandlere og virksomheder vil modtage en faktura med forsendelsen. Betalingsbetingelserne er 14 dage efter fakturering.

Institutioner med EAN nummer modtager elektronisk faktura via EAN nummeret .

Institutioner uden EAN nummer modtager faktura med forsendelsen.

Ved udsendelse af rykkerbrev til kunden tilskrives et rykkergebyr på 100 dkk for første rykker og 200 dkk på anden rykker. Derefter overgår sagen til Inkasso.

Der tages forbehold for: Prisændringer, udsolgte vare, trykfejl og force majeure.

Levering og forsendelsesvilkår

Med mindre andet er aftalt ved ordreafgivelse, vil varen normalt blive fremsendt med Post Nord til deres gældende posttakster. Levering sker typisk inden for 5 dage.

Returnering og ombytning

Fortryder du mod forventning et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til Forlaget Kreaps®. Ved returnering af en vare skal den være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af din faktura.

Hvis emballagen er beskadiget ved modtagelsen, skal du straks nægte modtagelse overfor postbuddet. Hvis ikke postbuddet er til stede ved modtagelsen, skal du hurtigst muligt indlevere pakken uåbnet på posthuset.

Hvis indholdet er beskadiget, skal du inden 7 dage fra modtagelsen reklamere til Post Nord. Husk at medbringe emballagen.

Skulle du være uheldig at modtage en defekt vare, bytter vi den naturligvis. Inden du sender vare og faktura retur til Forlaget Kreaps®, beder vi dig sende en mail til hkay@kreaps.dk med information om fejlen.

Send aldrig en vare retur pr. efterkrav. Vi afviser alle efterkravsforsendelser.

Garanti

Du har 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning. Gem derfor altid din kvittering som garantibevis. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har opdaget en fejl/mangel ved varen. Du skal endvidere være opmærksom på at reklamationsretten bortfalder, såfremt der er tale om en vare, der synligt har været brugt. Uanset hvilket land varen fremsendes til forholder Forlaget Kreaps® sig udelukkende til den danske lovgivning.